Bra jobb

Det finns många saker som man skulle kunna jobba med och ett av dom är att vara målare. Det är ju ett bra jobb som det oftast finns jobb för och det är ju underbart att det är så. Ja man ska ha ett jobb som man har jobb med. För annars så är det ju lite onödigt om man inte kan jobba med det man kan. Ja ibland så kanske man vill jobba med något annat med det finns inga jobb med det ja då är det ju inget bra jobb.
Så det är bra och kolla vad det är som behövs på marknaden så att man vet att det finns jobb sen när man har utbildat sig klart.

Finns många bra jobb

Ja det finns en hel del som man kan jobba med och ännu fler jobb som man inte ens har en aning om att dom finns. Ja det är ju så att det finns en hel del saker som man inte ens har en aning om att dom finns. Och det är ju lite intressant  att det finns massor med jobb därute som jag inte haren koll på att dom finns. Visst är det lite roligt att det är på det viset. 
Ja det är det ju, men det är bra att satsa på sådan jobb som man vet att det kommer att finnas jobb inom så att man kan vara lite mer säker på att det kommer att finnas tillräckligt med jobb.
Och målare är ju ett sånt yrke dör det alltid brukar finnas jobb att få, och det är ju toppen. Ett härligt jobb att ha på sommaren då man ofta kan få stå ute och ha det skönt i solen och sen på vintern kan man ju ta inne jobb så att man får jobba inomhus när det är kallt.